luni, 5 decembrie 2011

Ce se poarta in iarna 2011 - 2012




Indiferent de sezon, o femeie trebuie sa arate bine, asadar va prezint cateva tinute si tendinte in moda pentru iarna 2011 - 2012. Chiar si cele mai mici detalii trebuie sa fie puse la punct, ca sa poti sa te simti in largul tau.

Ce se poarta in iarna 2011 - 2012 ?

In sezonul acesta se poarta atat fustitele mai groase cat si pantalonii, in functie de preferintele fiecareia. Am observat ca exista o tendinta spre imbracamintea tip "catwalk", preferate fiind cizmele lungi cu toc, in majoritatea cazurilor de culoare neagra si lucioase.

La partea de sus avem de ales intre sacouri sau paltoane si continuam cu caciulite sau fara. Ceea ce imi place legat de tendintele din moda este faptul ca tot timpul ai de ales si poti sa combini dupa propriu gust. Sunt foarte preferate tinutele gen office, de obicei cu fusta si paltonul peste. Trebuie sa recunosc ca se numara printre tinutele cele mai sexy ale anului 2011.

Vorbind despre accesorii, cea mai importanta piesa o constituie esarfa. Esarfele pentru femei nu trebuie sa lipseasca aproape niciodata, iar cand este foarte foarte frig, este de preferat sa nu lipseasca nici caciulita de iarna.











Articole similare:




0 comments:

Trimiteți un comentariu