joi, 8 decembrie 2011

Tendinte in moda 2013 femei




Tendinte in moda 2013 femei

Moda se schimba de la an la an, iar daca vrei sa fii la moda trebuie sa te mentii informata. Tendintele in moda pentru 2013 sunt prezentate in acest articol, pe scurt.
Anul 2013 va fi un an al schimbarilor, un an in care vom prefera sa conducem nu sa fim condusi, iar moda este influentata in special de acest aspect.

Ce se poarta in 2013 de catre femei ? Care sunt tendintele in moda feminina in 2013 ?

Contrastul va fi baza modei in 2013, o ocazie nemapomenita de a iti crea singura look-ul, de a purta ceea ce iti place. Culorile joaca un rol major in moda anului 2013, foarte indragite fiind culorile calde care emana un ton pozitiv.

In 2013, tendintele in moda vor pune accent pe tricotaje, acestea fiind foarte bine vazute. De asemenea, jocul de culori va fi indragit si el! Esarfele de matase vor fi si ele la moda in 2013, in special cele colorate.

O veste buna pentru fete: Rochitele scurte si tinutele office vor fi la apogeu in anul 2013, pentru ca emana eleganta si stil. Sa nu uitam nici de tocuri care vor juca un rol extrem de important in moda 2013. Moda acestui an are la baza eleganta si bunul gust, iar fetele ce deja poseda aceste calitati vor avea foarte mult de castigat.



Se va pune in evidenta cat de mult posibil talia ingusta, fetele cu silueta avand un plus deja!



Rochitele vor fi foarte populare ca si imbracaminte pentru femei. Totusi, daca nu iti place sa porti rochite, poti sa stai linistita pentru ca si pantalonii sunt o alternativa destul de buna, cu conditia sa nu fie bufanti.







Articole similare:




0 comments:

Trimiteți un comentariu