sâmbătă, 10 decembrie 2011

Rochii de seara negre




Rochii de seara negre

Fiecare dintre noi iubim senzatia de eleganta pe care o haina buna ne-o ofera, de aceea in postul acesta discutam despre indragitele rochite negre scurte. O rochie si niste tocuri pot schimba total aspectul unei femei, dar intr-o mica masura conteaza si culorile pe care le alegi cand doresti sa porti ceva.

De ce sa alegem rochiile neagre de seara ?

Negrul este o culoare care se asorteaza cu absolut orice si sa nu uitam de faptul ca face o femeie sa para mai supla, mai eleganta. Rochitele negre scurte contribuie la crearea unei imagini atragatoare, a unei femei irezistibile. Fiecare femeie trebuie neaparat sa detina minim o rochita neagra, pentru ca ocazii se ivesc tot timpul.

Ce sa aleg intre: o rochie neagra lunga sau o rochita scurta ?
Modelele de rochite negre pentru femei sunt variate, fiecare avand dreptul sa aleaga ce i se potriveste. Problema intervine in momentul in care nu stii ce ti se potriveste. Nu-ti fa griji, te voi ajuta eu.



Rochitele negre lungi le poti alege cand vrei sa pari mai matura, spre deosebire de modelele de rochii scurte specifice tineretului. Bineinteles ca aceste rochite pentru adolescente isi au oarecum rostul: daca nu o sa arati bine cand esti tanar, cand sa o mai faci ?!









Articole similare:




0 comments:

Trimiteți un comentariu