joi, 8 decembrie 2011

Jachete de piele barbati modele 2013




Jachete de piele barbati modele 2013

Cu toate ca in mare parte se spune despre femei ca sunt innebunite dupa moda, ei bine, dupa parerea mea, nici barbatii n-ar trebui sa se lase mai jos! Pentru sezonul rece avem jachete barbatesti din piele, modele 2013.

De ce sa aleg jachetele din piele ?

Jachetele de piele arata foarte bine, dar asta nu ar fi motivul principal. Sunt foarte cautate deoarece sunt niste produse calitative, iar pentru mine calitatea conteaza mult mai mult decat cantitatea. Jachetele de piele sunt genul de produse pe care le cumperi o data si apoi le ai pentru cativa ani buni, fiindca sunt rezistente.

Intr-adevar la pret sunt o idee mai scumpe dar eu zic ca se merita. Daca stai sa faci un calcul, nu iti cumperi de 3 ori pe an cate o jacheta de piele, deci poti s-o privesti ca pe o investitie in timp, pentru ca randamentul se va vedea mai tarziu. Totusi, daca sunteti pe faza si prindeti reduceri, cu siguranta veti avea sansa sa gasiti geci si jachete din piele pentru barbati ieftine.

Un alt motiv pentru care ar trebui sa alegi o geaca din piele barbateasca este faptul ca o porti purta in mai multe sezoane: de exemplu poti sa o porti atat toamna cat si iarna-primavara, atunci cand este mai frig afara. In afara de anotimpul vara cand chiar nu ai nevoie de o jacheta de piele, in rest, ai o gramada de oportunitati sa nu o tii in dulap!

Modelele de jachete si geci din piele sunt foarte diferite, deci sunt sigura ca veti gasi ceva pe placul vostru. Sper sa va placa ce am ales pentru voi!








Articole similare:




0 comments:

Trimiteți un comentariu