miercuri, 4 ianuarie 2012

Caciuli pentru femei din blana




Caciuli de blana pentru femei sezonul iarna

Caciulile sunt un accesoriu foarte important pe timp de iarna, astfel trebuie sa avem grija ce anume cumparam si ce modele sa alegem cand trecem prin magazine. O alegere foarte buna pe care sunt sigura ca nu o veti regreta sunt caciulile de blana pentru femei, caciuli create special pentru sezonul de iarna. Sunt foarte bine imblanite si retin caldura, in special modelele de caciuli de blana rusesti.

Exista mai multe modele de caciuli imblanite, primul ar fi cel rusesc iar altul ar fi modelul aviator. Caciulile aviator sunt universale, atat pentru fete cat si pentru baieti. Se numesc aviator datorita faptului ca sunt mai lungi si au o forma speciala care protejeaza urechile de frig.
Ca si aspect nu trebuie sa va faceti griji, arata foarte bine si sunt la moda! Ceea ce imi place la orice caciula de blana este faptul ca par naturale chiar daca multe caciuli de iarna sunt cu blana artificiala. Sa nu uitam de faptul ca sunt pufoase si creeaza un aspect mult mai matur. Sunt foarte purtate chiar si de vedete, iar modelele sunt cu mult diferite unele fata de altele spre deosebire de cele tricotate care arata cam la fel.

Daca intentionati sa mergeti la cumparaturi ca sa achizitionati articole pentru sezonul de iarna, nu uitati faptul ca, o caciula este la fel de importanta ca orice alt accesoriu. Nu cred ca o sa va para rau avand in vedere ce iarna grea se pare ca ne asteapta!








Articole similare:




Un comentariu: