vineri, 23 martie 2012

Camasi barbati modele Zara

Camasile barbatesti isi au rolul lor, chiar daca nu toti dintre noi le iubim in aceeasi masura. Totusi, ideea este ca o camasa arata mult mai bine decat un tricou si iti da un aspect profesional. Indiferent daca esti barbat sau femeie, cateodata mai suntem nevoiti sa purtam camasi. Unii dintre noi le poarta zilnic la lucru, altii doar in ocazii speciale, indiferent de motiv, concluzia este ca in final tot avem nevoie de cateva camasi bune prin dulap.

Ce modele de camasi barbatesti se poarta ?

Printre modelele cele mai populare se numara camasile pentru barbati cu modele in carouri sau in dungi, dar sunt la fel de indragite chiar si modelele mai simpliste.


Read More


vineri, 9 martie 2012

Sacouri elegante pentru femei

Sacouri elegante pentru femei

In pare mare s-a cam dus iarna, deci ne putem orienta si spre alte tipuri de imbracaminte. In loc de paltoane, vom putea purta un sacou chic cu conditia ca vremea sa se mai incalzeasca putin. Totusi, achizitionarea unui sacou elegant pentru dame nu trebuie lasata pe ultimul moment. Daca vrei ceva facut bine, fa-l din timp!

Ce se poarta primavara 2012 ?

Daca iti faci probleme cum ca nu vei avea unde sa porti sacoul, poti sa stai linistita pentru ca oportunitati sunt destule. Cu putina imaginatie poti sa combini sacoul cu aproape orice. Poti sa porti sacoul chiar pana si la birou formand o tinuta office. Poti sa-l porti cand mergi la un suc cu prietenii in oras, impreuna cu o camasa se va asorta de minune! Ai nevoie doar de putina incredere si vei reusi sa atragi privirile cu noul tau look!


Read More


luni, 5 martie 2012

Rochii rosii lungi 2013

Rochii rosii lungi 2013

Rochiile rosii lungi intotdeauna au dat un aer de misteriozitate persoanei care le poarta, asadar daca ai planuri pentru o seara romantica sau poate ceva mult mai serios, o rochie rosie lunga este alegerea cea mai potrivita. Motivele sunt multe, incepand de la cunoscuta semnificatie a culorii pana la aspect si asa mai departe.

O rochie de seara lunga se va gasi intotdeauna, ideea e sa te simti tu bine in ea, sa fii sigura pe tine, mai pe scurt: sa te simti speciala. Ca orice alt lucru care vrei sa fie facut cum trebuie, ai nevoie sa-l faci din timp si cu rabdare. Daca ai de mers la un majorat, la o nunta, oriunde ai merge si este o ocazie mai speciala ai nevoie de o rochita frumoasa.


Read More


duminică, 4 martie 2012

Rochii de primavara 2013

Rochii de primavara 2013

Indiferent de sezon, rochitele tot raman la fel de indragite. Cu ocazia terminarii frigului, gerului si inghetului si o data cu venirea primaverii va propun cateva modele foarte frumoase de rochii de primavara pentru anul 2013.

Inceperea unei primaveri trebuie facuta ca la carte: daca vrei sa te simti bine, trebuie sa si arati bine.


Read More