sâmbătă, 6 martie 2010

Ce este Facebook

Postat in: ,



Ce este Facebook ? Este atat de popular in ziua de astazi, incat abea iti vine sa crezi! Am creat acest post pentru persoanele care nu stiu ce este facebook si vor sa afle.

Ce este Facebook

Ei bine, Facebook este o retea sociala, prin intermediul careia poti cunoaste persoane noi, iti poti face prieteni, poti comunica, vizualiza fotografii, etc. Ai nevoie de un cont, care il poti face pe site-ul oficial Facebook. Iti poti pune poze cu tine sau cu persoanele dragi tie, iar incet incet iti vei face o lista de prieteni. Daca iti plac genurile acestea de site-uri, ce mai astepti? Fa-ti si tu un cont!

Facebook nu este singura retea sociala si nu este doar in Romania. Este internationala, la fel ca si Hi5, de care cu siguranta ati auzit. Eu zic ca este putin mai bunicel decat hi5-ul, dar fiecare are dreptul la parerea lui.

Daca doresti sa iti faci un cont pe facebook, site-ul oficial este facebook.com si este in engleza, ca sa stiti de la bun inceput ce si cum. Puteti incerca, daca nu va place nu va obliga nimeni sa ramaneti, profilul se poate sterge, la fel ca si la hi5.







Articole similare:




0 comments:

Trimiteți un comentariu