miercuri, 31 martie 2010

Machiajul perfect pentru blonde




Machiajul perfect pentru blonde in doar cativa pasi! Cel mai usor machiaj pentru par blond il poti realiza daca ai putina incredere in tine si indemanarea ta, si daca citesti cu atentie micile secrete expuse mai jos!

Tot ce trebuie sa faci pentru un machiaj perfect de zi este sa urmezi cateva sfaturi de machiaj utile:

Cauti machiaj pentru blonda cu ochi verzi? Sau un machiaj usor pentru blonde cu ochi albastrii / caprui ?

Nu ezita a folosi fard pentru pleoape de culoare verde sau albastra pentru a evidentia si mai bine culoarea ochilor, si de asemenea un rimel negru sau albastru pt conturarea genelor si a le face mult mai suave! Vei arata excelent, ai incredere in tine!
...
De asemenea, in cazul in care esti blonda cu ochi caprui, poti folosi nuante de portocaliu deschis/inchis sau peach=piersica pentru a-ti scoate in evidenta culoarea ochilor! Totusi, ai grija sa nu exagerezi cu prea multa culoare, ca sa nu arati ca un semafor.

Intr-un machiaj 2010 poti folosi cu incredere, in special pentru culoarea buzelor: rozul, violetul, lipstick transparent, crem (in general nuante deschise).



Sa nu uitam de bronz! Cu toate ca nu este benefic, arata foarte bine, si trebuie sa o recunoastem. Daca vremea nu iti permite sa mergi la bronzat, mergi din cand in cand la solar, ca sa nu fii alba ca branza, cum e expresia, sau foloseste putin fond de ten/pudra sau perle!

Machiajul blondelor incepe cu multe culori si se incheie cu cele mai importante lucruri si anume: nu uita sa fii mereu pensata si nu exagera cu fardurile fiindca machiajele prea stridente nu sunt agreate, iar in plus esti mai avantajata daca folosesti putin si bun decat mult si aiurea.

Sper sa tineti cont de sfaturile de machiaj de mai sus fetelor si sa va fie de folos fiindca orice fata este frumoasa in felul ei dar putin machiaj nu strica cateodata.
De asemenea, daca ati incercat ceva combinatii de culori pt machiaj dragute, puteti sa ne spuneti si noua fiindca suntem foarte curioase!







Articole similare:




0 comments:

Trimiteți un comentariu