vineri, 19 martie 2010

Melodii rock frumoase - Muzica rock alternativa




Melodii rock frumoase - Muzica rock alternativa pentru toti cei care iubesc acest gen de muzica. Eu una sunt intotdeauna in cautare de melodii rock noi frumoase, asa ca m-am gandit sa postez cateva dintre preferatele mele. Cu siguranta va vor placea, daca nu toata muzica rock alternativa postata, atunci macar cateva melodii.

Nu am pus foarte multe melodii rock vechi, cu toate ca sunt frumoase, ci m-am bazat mai multe pe genul rock and roll, mai bine spus pe melodiile rock triste. Totusi, sper sa nu va deprime foarte mult acest post, fiindca nu acesta este scopul. De asemenea astept sa vad si ce melodii rock and roll va plac voua si care sunt cele mai tari melodii rock pe care le-ati ascultat vreodata!

Asadar, cateva formatii de muzica rock alternativa impreuna cu cele mai reusite melodii ale acestora gasiti putin mai jos:


* Evanescence - My immortal
* Avril Lavigne - Complicated
* Blink 182 - Feeling this
* Hoobastank - Out of control
* Incubus - I wish you were here
* N.E.R.D. - Rockstar
* P.O.D. - Youth of the nation
* Papa Roach - Forever
* Placebo - Song to say goodbye
* Snow Patrol - Run
* Sum 41 - Some Say
* 30 Seconds to Mars - Hurricane

Cam atat, nu am lungit foarte mult lista. Mi-a fost greu sa aleg dintre toate melodiile rock frumoase care imi plac, sper totusi ca am facut cele mai reusite alegeri.








Articole similare:




2 comentarii:

  1. Buna! Vad ca iti place 30 Seconds To Mars. Nu stiu daca esti fana infocata, dar daca esti interesata si vrei sa ajuti la promovarea lor in tara cu scopul de a-i aduce intr-un concert la noi sau macar a le aduce albumele pe rafturile din magazine, alatura-te altor fani pe singurul forum oficial 30 Seconds To Mars din Romania: http://30secondstomarsfans.myforum.ro/index.php

    Repet, doar daca esti interesata si vrei. Nu se supara nimeni daca nu te inregistrezi.

    Multumesc anticipat!

    -OanaERO (owner of twitter.com/EchelonRomania)

    RăspundețiȘtergere
  2. frumoase melodi mai ales cea de la 30 seconds to mars incearca si melodiile de la linkin park numb sau in the end

    RăspundețiȘtergere