vineri, 12 martie 2010

Mesaje sms de Paste - Cele mai frumoase urari de Pasti

Postat in: , , , , ,



Mesaje sms de Paste - Cele mai frumoase urari de Pasti care le poti trimite usor pe telefonul mobil! Cu totii obisnuim sa trimitem mesaje text de Paste prietenilor si persoanelor la care intr-adevar tinem si de care ne pasa, astfel am decis sa scriu cateva exemple de sms de pasti pentru cei care nu au destul de multa inspiratie!

Cele mai frumoase urari de Pasti le gasesti putin mai jos, asa ca nu te grabi si alege-o pe cea care crezi tu ca este mai frumoasa. De asemenea, eu una obisnuiesc sa trimit si felicitari de Pasti pe email rudelor si apropiatilor fiindca consider ca este un gest frumos. M-am gandit si la asta, iar dupa ce trimiti cel mai frumos sms cu urari de pasti pe telefon, poti sa arunci o privire si la modelele de felicitari de Paste pe care le gasesti aici, intr-un post anterior.


  • Cu ocazia Sarbatorilor de Pasti, doresc sa-ti urez a avea parte de tot ce este mai bun si mai frumos pe lumea aceasta, si bineinteles: Hristos a inviat!
  • Nu stiu ce anume ti-a adus iepurasul fiindca din cate stiu eu nu ai fost prea cuminte, dar eu tot am decis sa-ti urez prin acest sms sa Pasti fericit(a)!
  • Happy Easter! I know u've been a little devil the whole time, so i hope the bunny will have at least a bit of mercy for you! Wish you the best, take care!
  • Cu ocazia Sarbatorilor Pascale sper sa ai parte numai de bucurii, cat mai multa iubire si sanatate! Hristos a inviat!
  • Cel mai frumos mesaj de Paste merge la cea mai frumoasa domnisoara din intreaga lume! Permite-mi sa-ti urez un Paste Fericit, plin de impliniri si fericiri incat sa fii tot timpul cu zambetul pe buze!
  • Cu prilejul acestei mari sarbatori, fie ca lumina sfanta sa va calauzeasca pasii, sa va aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma voastra! Hristos a inviat!
  • Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare! Sarbatori fericite, Hristos a inviat!
  • Doresc sa fii fericit(a) cu ocazia acestei sarbatori sfinte, si de asemenea sa iti urez toate cele bune tie si familiei tale si sper sa ai parte de niste clipe de neuitat alaturi de cei dragi, pentru ca aceste sarbatori sa fie mult mai frumoase si mai speciale. Hristos a inviat!
Ai alte idei mai bune de mesaje si smsuri de pasti ? Iti plac acele mesaje de paste haioase? Daca ai inspiratie, nu ezita sa ne uimesti! Poti posta mesajele de paste preferate de tine prin intermediul comentariilor, iar cu ocazia asta ii ajuti si pe altii! Se accepta si mesaje sms de paste in engleza !







Articole similare:




2 comentarii:

  1. Buna. imi place mult blogul tau, accepti link exchange?:) daca da, anunta-ma pe blogul meu sa vad mai repede. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. dati odata smseuri de paste

    RăspundețiȘtergere