vineri, 3 septembrie 2010

Cercei la moda anul acesta - Modele trendy




Cercei la moda anul acesta - Modele trendy

Iti place sa fii in pas cu moda? Foarte bine, si noua! Astfel am decis sa acordam un post accesoriilor feminine cele mai indragite: cerceii! Vrei sa stii ce modele trendy de cercei sunt la moda anul acesta?

Atunci vei fii surprins sa aflii ca cerceii crosetati inca se pastreaza in top, dar haide sa nu uitam nici de cerceii rotunzi care pun in evidenta orice chip. Cerceii handmade se pare ca vor domina si aceasta perioada a anului, cele mai frumoase modele de cercei fiind considerate cele florale sau cu stelute.


Nu stii de unde sa achizitionezi o pereche de cercei handmade? In functie de gusturile tale, iti poti achizitiona cercei handmade pana si de pe internet. Sunt o gramada de site-uri special facute pentru accesorii handmade pentru fete. De asemenea, data viitoare cand mergi la mall te poti uita dupa anumite magazine in care ai putea sa gasesti astfel de accesorii.

Ce dezavantaje au cerceii lucrati manual ?

In afara de faptul ca probabil nu vor fii atat de calitativi precum unii din aur sau argint, si vor avea tendinta sa se rupa/dezlipeasca mai repede alte dezavantaje nu sunt, asa ca poti sta linistita din acest punct de vedere. Totusi, daca ai pielea foarte foarte sensibila este posibil sa ai o reactie alergica la inchizatoarea de la cercei, deoarece nu sunt facute din aur sau argint. Acest lucru este insa foarte putin probabil si nu cred ca te-ar impiedica sa cumperi un model trendy de cercei crosetati sau handmade care iti plac mult!

Cateva site-uri dedicate lucrurilor handmade:

http:// diana-ribana.blogspot.com
http:// chestiihandmade.blogspot.com
http:// handmadefantasia.wordpress.com
http:// cercei-handmade-for-you.blogspot.com
http:// manualbijoux.blogspot.com







Articole similare:




0 comments:

Trimiteți un comentariu