duminică, 19 septembrie 2010

Rochii pentru majorate sau petreceri: modele si culori




Rochii pentru majorate sau petreceri: modele si culori

Daca mergi la un majorat sau la o petrecere importanta trebuie sa arati bine, iar o femeie arata bine intr-o rochie. Depinde de gusturile tale, poti purta atat o rochie de seara decoltata sau una cu un decolteu mai mic, dar oricum ar fi acesta trebuie sa existe!

Rochiile de seara negre sau rosii sunt foarte preferate de fete asa ca daca doresti mai multe modele de rochii negre sau rosii fa click pe cuvantul corespunzator culorii rochiei care o doresti. Vei fi redirectionat catre un post special cu rochii de culoare neagra sau rosie!

Totusi, rochitele de seara sunt elegante nu doar prin culoare ci si prin model, asadar te invit sa privesti urmatoarele modele de rochii de seara pentru fete sau femei si sa o alegi pe cea care iti place.

Nu stiu daca se gasesc si in magazine aceste modele de rochite de seara, dar eu recomand sa mergeti le faceti la comanda la croitoreasa. Majoritatea care le-am cumparat din magazin pana in momentul de fata nu au fost de o calitate prea mare si nu cred ca v-ar placea sa se rupa in mijlocul petrecerii.











Articole similare:




0 comments:

Trimiteți un comentariu