joi, 23 septembrie 2010

Pantofi cu toc inalt pentru fete





Pantofi cu toc inalt pentru fete

Cu toate ca nu sunt foarte comozi, pantofii cu toc inalt sunt extrem de eleganti si de sexi. Asadar fetelor, data viitoare cand mergeti in discoteca, in loc sa purtati cizme sau adidasi (din pacate am vazut si astfel de specimene) puteti sa incercati niste pantofi cu toc nu foarte inalt.

Probabil ca pentru inceput nu o sa va acomodati asa de repede cu pantofii cu toc inalt, dar cu timpul va vor placea. Femeile trebuie sa poarte astfel de incaltaminte. Si cand sa ii porti daca nu cand esti in "floarea varstei" ? La 60 de ani nu mai iti arde de urcat pe tocuri. Sa nu mai mentionez de faptul ca 80% dintre barbati considera tocurile cele mai sexi incaltaminte pentru femei.

Va prezint top al incaltamintelor cu toc pentru femei, cei mai eleganti si mai frumosi pantofi cu toc :

Locul 1 il ocupa pantofii cu toc inalt de culoare mov. Poate ca par putin mai ciudati, dar sunt foarte eleganti si la moda. Mov-ul este "in fashion" ultima vreme asa ca am decis sa acord locul 1 acestor pantofi cu toc.

Locul 2 il ocupa acesti draguti dar cam simplisti pantofi cu toc pt femei de culoare argintie. Arata foarte bine alaturi de orice fel de vestimentatie, merg bine atat pe langa o rochita cat si pe langa niste pantaloni. Depinde de tine cum vrei sa-i porti.

Pe locul 3 se gasesc tot niste pantofi cu toc mov, de data aceasta modelul fiind diferit. Arata foarte bine dar consider ca astfel de pantofi cu toc pot fi purtati alaturi doar de o rochie eleganta. Modelul este foarte atragator si atent lucrat, singurul mod prin care poti evidentia astfel de pantofi este purtand o rochita.


Imaginile sunt luate de pe site-urile: perfectlady.ro / fashion.meetmenow.ro / ticton.com







Articole similare:




0 comments:

Trimiteți un comentariu