miercuri, 22 septembrie 2010

Flori de toamna pentru gradina imagini




Flori de toamna pentru gradina imagini

Pentru toti cei ce iubesc toamna dar si florile, am facut acest post. Aici gasiti cateva informatii despre florile de toamna pentru gradina, impreuna cu cateva poze. O gradina este frumoasa atat timp cat este inflorita, de preferat este sa aveti cateva flori pentru fiecare anotimp.

Cele mai frumoase flori de toamna sunt considerate garoafele si daliile, dar acum depinde si de gusturi. Florile de toamna sunt majoritatea perfecte pentru decorarea gradinii datorita unei largi palete de culori. In functie de preferintele dumneavoastra si de dimensiunea spatiului pe care doriti sa-l decorati, puteti alege intre flori de toamna mai stufoase sau mai elegante. Daca aveti de acoperit un perimetru mai mare, puteti sa plantati foarte usor niste noptite sau hortensii, ca sa nu aveti foarte mult de lucru cu ele.

Aveti incredere in simturile estetice si va urez spor la treaba, pentru ca nu va fi prea usor dar eu sunt de parere ca merita depus acest efort. La final veti avea o gradina de neuitat, plina cu flori de toamna.

Asadar, lista de flori de toamna pt gradina (lunile septembrie octombrie):

Gazania

Garofitele (Dianthus)

Regina Noptii (Nicotiana)

Noptite(Mirabilis)

Brandusa de toamna (Colchicum)

Dalia


Frezia (Freesia)

Tuberozele (Polianthes tuberose)

Hortensia (Hydrangea)









Articole similare:




0 comments:

Trimiteți un comentariu