vineri, 25 noiembrie 2011

Botine cu toc inalt modele




Botinele cu toc inalt se numara printre putinele tipuri de incaltaminte care fac o femeie sa arate elegant, de aceea sunt foarte populare. Am cautat pe net printre sutele de modele ai am ales doar cateva care mi s-au parut mai frumoase si cu putin bun-gust, ca sa aveti o idee cam ce se poarta in sezonul acesta.

In cazul in care nu stii cu ce anume ai putea sa porti botinele, nu-ti fa griji pentru ca merg cu orice tinuta. Tocul inalt iti da o nota de eleganta iar daca ai grjia sa asortezi botinele cu ceea ce porti, look-ul tau poate sa fie de neuitat! Eu personal consider ca fiecare femeie ar trebuie sa aiba in dulap cel putin o pereche de botine cu toc inalt. Le poti purta chiar si la pantaloni de blugi, deci nu poti sa spui ca se numara printre perechile de incaltaminte pe care le porti o data pe an.


In plus, ca si pret nu sunt foarte scumpe, daca esti atenta si ai noroc sa prinzi reduceri iti poti achizitiona botine cu toc inalt la preturi mici, chiar ieftine.
Singurul inconvenient ar fi faptul ca datorita tocului inalt te dor picioarele in cazul in care nu esti obisnuita cu acest tip de incaltaminte. Totusi, sa nu ne cramponam la cel mai mic detaliu.. dupa cum e si zicala: "Daca vrei sa fii frumoasa, rabda!".

Ideea e ca botinele cu toc inalt arata bine, mai ales daca stii cum sa-ti asortezi tinuta in asa fel incat sa-i uimesti pe toti. Am gasit si cateva modele de botine cu blanita, concepute special pentru sezonul de iarna. Arata impecabil, va trebui doar sa ai grija cand vine vorba de gheata fiindca datorita tocului inalt este foarte usor sa aluneci. Oricum, sfatul acesta este valabil la orice incaltaminte cu toc, nu doar la botine.

In concluzie, daca inca nu ati ajuns la cumparaturi si aveti de gand sa achizitionati botine cu toc, sper ca modelele puse de mine sa va dea o idee despre ce se poarta in iarna 2011.









Articole similare:




0 comments:

Trimiteți un comentariu