miercuri, 23 noiembrie 2011

Pulovere barbati la moda iarna




Pulovere barbati la moda iarna

Pentru ca a venit sezonul rece, cam toata lumea a inceput sa poarte cunoscutele pulovere de iarna, accesorii care nu prea lipsesc atat din tinuta fetelor cat si a baietilor. Ideea este ca nu poti sa porti orice pulover ai pe acasa, iti trebuie un model care sa fie la moda si cu ajutorul caruia sa arati bine!

Puloverele barbatesti sunt la moda in iarna aceasta, in special cele in carouri sau in dungi. De asemenea, sa nu uitam de clasicele pulovere intr-o singura culoare si fara un anumit model care reprezinta o tinuta de bun-gust. Am pus si cateva poze ca sa aveti o mica idee despre ce se poarta. Culorile variaza in functie de preferintele fiecaruia, insa cele mai potrivite sunt: negru, gri si albastru (preferabil in nuante mai inchise).


Un lucru bun legat de puloverele pentru barbati este faptul ca le poti purta cam la orice tinuta, atat office cat si casual. Pentru tinuta office ai nevoie de o camasa pe sub pulover, camasa fiind bagata in pantaloni, iar pentru tinuta casual, ei bine, acolo cred ca te descurci!

Daca cumva se intampla sa aveti pulovere tricotate, sa nu le aruncati pentru ca si acelea sunt la moda. Bineinteles, trebuie sa aveti o grija mai mare cu ele in special cand vine vorba de spalat, dar banuiesc ca nu este o problema asa de mare. Daca tot am ramas la capitolul pulovere, am observat ca sunt foarte cautate puloverele din casmir pentru barbati. Totusi, sa nu uitam de puloverele cu nasturi care se pare ca sunt in continuare la mare cautare. Consider ca e mai comod un pulover cu fermoar decat unul cu nasturi, dar hey, moda nu tine cont de comoditate!



La pret, ei bine cred ca daca cautati veti gasi si pulovere ieftine, un pret aproximativ cam de la 30 de lei in sus.







Articole similare:




0 comments:

Trimiteți un comentariu