luni, 16 noiembrie 2009

Fulare si Manusi la moda




Cauti Fulare si Manusi la moda ? Ei bine, am postat cateva poze cu Manusi si Fulare la moda iarna aceasta, in cazul in care doresti sa iti cumperi ceva nou.

Fularele si manusile care se poarta iarna aceasta sunt cele tricotate si cu o gramada de culori dar, de asemenea, au o mare trecere si esarfele colorate.

Totusi, am vazut si cateva fulare crosetate care erau foarte dragute. Insa, sunt total impotriva acelor fulare cu steaua sau a fularelor cu echipe de fotbal, etc. Nu mi se par potrivite pentru o fata, si nici pentru un baiat fiindca sunt lucruri pentru suporteri, nu lucruri "trendy" ..


In cazul in care nu va plac fularele prea colorate fara nicio noima, puteti alege niste fulare personalizate avand culorile dumneavoastra preferate!



Cat despre manusile de iarna, se poarta atat manusi fara degete cat si manusi cu degete. Pentru anotimpul iarna, eu as opta pentru niste manusi de piele, in primul rand pentru ca sunt de calitate, tin de cald si in al doilea rand pentru ca arata bine.

Totusi, la fel ca si la fulare, se poarta manusile de iarna tricotate sau crosetate, intr-o multitudine de culori cat mai tipatoare (dupa cum puteti observa si in imaginile cu manusi si fulare postate).









Articole similare:




0 comments:

Trimiteți un comentariu