vineri, 27 noiembrie 2009

Idei Revelion

Postat in: , ,



Idei Revelion - daca inca esti nehotarat!
Revelionul este important, si ca sa fie frumos, ai nevoie de mai multe lucruri. Eu am alcatuit o mica listuta cu cele mai bune idei de revelion ale mele. Idei pentru revelion probabil aveti multi, depinde cum le organizati.

Ideea de revelion principala pentru o petrecere reusita consta in INVITATI. Ei sunt cei mai importanti. Nu invita persoane care stii ca ar putea sa-ti strice petrecerea (certuri, reactii urate la bautura, nesimtire, persoane nesuferite, etc) .



Urmatoarea idee pentru un revelion reusit este locul in care organizezi si cum organizezi. Este foarte important sa cumperi tot ce ai nevoie, adica (mai pe romaneste): Bautura, Mancare, si nu in ultimul rand sa ai muzica buna de ascultat (si nu doar un singur gen, ceva universal).

...

Puteti sa organizati revelionul la munte, sau un revelion la mare ar fi frumos de asemenea. In functie de banutii pe care sunteti dispusi sa ii cheltuiti de revelion si de prioritatile voastre, puteti sa vedeti unde va incadrati.

Va sugerez sa incercati un revelion in strainatate, dar in cazul in care nu va permiteti din punct de vedere material, este foarte bine primit si unul acasa.







Articole similare:




Un comentariu:

  1. mda..nijthe idei bune....bravo...shi ai mare drepptate la partea in care spui ca shi invitatzii sunt foarte imporatantzi......chiar foarte.:)....contacteazama shi u la id-ul: laury_1kiss_4you@yahoo.com .......Mijtho blog :*

    RăspundețiȘtergere