duminică, 22 noiembrie 2009

Cadouri de Mos Nicolae - Mos Craciun




Cadouri de Mos Nicolae - Mos Craciun, pentru parintii care vor sa-si rasfete copilul de aceasta sarbatoare de iarna si nu stiu ce anume sa cumpere. Am facut o mini-lista cu niste posibile cadouri de Mos Nicolaie sau de Craciun, ramane la decizia voastra daca veti tine cont de ea sau nu.

Majoritatea cadourilor de Mos Nicolae sunt constituite din Dulciuri si fructe, din acest motiv pe acestea nu le voi trece pe lista. Fiecare parinte stie cam ce cadou pentru copii sa cumpere (ma refer la dulciuri), fiindca preferintele sunt diverse, eu una recomand sa cumparati din marca Kinder, fiindca sunt foarte bune si de calitate.
...

Asadar, lista cu cadouri de sarbatori pentru copii, care include atat cadouri pentru baieti dar si cadouri pentru fete :

1. Set de papusi Barbie (cadou pentru fete)
2. Lego
3. Figurine de plastic cu eroii preferati din desene
4. Masinute
5. Masina mare cu telecomanda
6. Set de creioane
7. Set de carioci
8. Acuarele
9. Minge de fotbal
10. Cadou de iarna : set de manusi, caciula si fular
11. Ghiozdan nou
12. Carti de citit
13. Articole de imbracaminte
14. Incaltaminte
15. Ursuleti de plus

Aici se incheie lista mea cu idei de Cadouri de Mos Craciun - Mos Nicolaie. Sper ca vor fi apreciate aceste cadouri de Mos Craciun !
Mai ramane sa pregatiti ghetutele si sosetutele si bineinteles bradul, si sa nu uitam : Sa fiti cuminti!, daca vreti sa vina Mos Craciun sau Mos Nicolae cu cadou la voi.







Articole similare:




Un comentariu:

  1. sall! SUNT Si eu destul de mica dar cred ca acel lucruri de mai sus sunt prea exagerate eu mias dori de mos nicolae sau de mos craciun cateva dulciuri si fericire in familie

    RăspundețiȘtergere