joi, 19 noiembrie 2009

Mesaje frumoase pentru iubit




Mesaje frumoase pentru iubit, ca el sa fie fericit! Cele mai frumoase mesaje de dragoste pentru iubiti ! Vrei sa ii faci o bucurie iubitului ? Trimite-i un mesaj de dragoste ! Cu siguranta ii va placea si va aprecia gestul tau. Noi iti punem la dispozitie cateva mesaje de iubire si dragoste foarte dragute pentru orice tip de baiat.



Alege dintre aceste sms de iubire frumoase pe cel care crezi ca se potriveste cel mai bine! Ii simti lipsa? Atunci trimite-i un sms de dor ! Crede-ma, si unui baiat ii place sa se simta iubit, defapt, cui nu ii place ?

...

Asadar, cele mai bestiale sms de dragoste pt el :


Cel mai frumos lucru care l-am invatat a fost sa iubesc si sa apreciez cand sunt iubita! Multumesc iubire pentru toate clipele frumoase!

Iti trimit acest sms de dragoste pentru ca pur si simplu nu mai pot de dorul tau. Simt ca ma sufoc, dar nu am nevoie de aer, am nevoie de tine!

Cu mine te-ai incurcat, sper ca niciodata nu ai regretat si sper ca frumos te-am tratat! Te iubesc mai piticule!

Cel mai dragut mesaj de dragoste pe care ti-l pot transmite este unul simplu, poate chiar banal, dar odata ce l-ai inteles, totul are sens: Te iubesc!

Cateodata ai vrea sa stii ce e in gandul meu, cateodata nici nu e nevoie.. trebuie doar sa te uiti in oglinda si vei stii ca raspunsul esti tu!

Mi-e atat de drag de tine incat simt cateodata ca nu mai pot. Trebuie sa te am langa mine, sa te strang in brate, sa te iubesc asa cum doar eu stiu!

Stau si ma gandesc in fiecare seara la ce a fost, la cum ne-am cunoscut, la ceea ce este si in special la ceea ce va fi, dar oricum, pana acum am ajuns la concluzia ca a fost ceva frumos, este ceva mai mult decat frumos, si va fi cea mai tare relatie posibila si toate astea doar cu ajutorul tau! Te iubesc puiule!

Un simplu sms de iubire, fiindca acum nu esti langa mine, dar si cand vei fii, nu vei regreta! Abea astept sa-ti simt sarutarea ta calda la mine pe gat iubire! Ma topesc dupa tine! Mrrrrrr !!

T e i u b e sc ! T e v i s e z ! T e v r e a u ! Ma bucur in fiecare zi ca esti doar al meu, arrrrrrr .. doar al meu! Abea astept sa-ti arat cine e sefa! Te iubesc iubi meu mic! :*

Sper ca prin aceste mesaje de dragoste sa va "satisfaceti" doar putin iubitul! De restul va ocupati voi fetelor! Fiecare si-l cunoaste si stie ce ii place! Astept si niste pareri despre aceste mesaje de iubire pentru iubit.. daca aveti si voi idei, nu ezitati sa le exprimati!







Articole similare:




8 comentarii:

  1. ce fr sunt!uuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuu!

    RăspundețiȘtergere
  2. frumoaseee.......
    pe 14 noienbrie fac un an de cand sunt q pers iubita...il iubesc atat de mult... poate chiar prea mult...

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt fffffrumoase......pe 15 aprilie anu viitor fac 3 ani de cand sunt cu tutzu meu il iubesc mai mult ca viatza mea ...dar bine inteles si el ma iubeste ....ne iubim ca in prima zi.....te iubesc Ciprian din tot sufletul meu .....cu drag scumapRoxy te iubesc si o spun de miliarde de ori

    RăspundețiȘtergere
  4. elnea punea:este foarte frumos cand iubesti si esti iubit.

    RăspundețiȘtergere
  5. mesajele sun super pt kel ke iubeste ku adevarat .

    RăspundețiȘtergere
  6. sunt frumoase mesajele dar faptele sunt cele mai potrivite pt a-i arata cuiva cat il iubesti ..si eu iubesc de 2 ani...e foarte frumos cand iubesti ...insa acum am aflat ca iubirea aduce si suferinta....iubesc atat de profund incat nu-mi vine sa cred ca sunt eu aceea persoana ....din nefericire nu gasesc cuvinte sa-mi exprim dragostea mea pt el...(anca)

    RăspundețiȘtergere
  7. foarte frumoase... am o relatie de aproape 3 luni. pot spune ca IL IUBESC DIN TOT SUUFLETUL SI CU TOATA FIINTA MEA...sunt foarte fericita ca si el ma iubeste...doresc lumii intregi iubire ca a mea. Iubiti!!! E CEL MAI FRUMOS LUCRU DIN VIATA UNUI OM=iubirea A AND C :x:x:x

    RăspundețiȘtergere
  8. IUBESC SI SUNT IUBITA... TE IUBEEEESCCCC MY LOVE=C AND A
    :X:X:X:X:X

    RăspundețiȘtergere