duminică, 29 noiembrie 2009

SMS de Dragoste Frumoase




SMS de Dragoste Frumoase pentru persoana iubita! Trimite un SMS de Dragoste frumos celor apropiati! Spune-le ce simti! Nu stii ce anume sa scrii intr-un Mesaj de dragoste ? Ai nimerit chiar foarte bine! Iti punem noi la dispozitie gratuit SMS de Dragoste cu texte frumoase !

Cele mai frumoase sms -uri de dragoste le gasesti putin mai jos, scrise special pentru tine! Daca nu poti oferi un zambet, atunci ofera macar un SMS de Dragoste ! Si acel micut mesaj de iubire va fi apreciat ! Gestul conteaza si o stii prea bine!


  • De ce inchidem ochii cand dormim? De ce inchidem ochii cand visam? De ce inchidem ochii cand sarutam? Pentru ca cele mai pretioase momente din viata nu se poate vedea cu ochiul, ci se simt cu inima!
  • Nu te-am uitat! Nici pe tine, si nici privirea ta. Sunt la fel de indragostit cum eram si la-nceput, la fel de visator si zapacit de-ai tai ochi caprui (verzui, albastrui, etc).
Cele mai frumoase sms de iubire doar aici! Pentru a citi mai multe, apasa pe Mai Departe !

  • Mi-aduc aminte din minut in minut, de ceea ce a fost si nu pot sa uit. Mi-e-atat de dor incat imi vine sa mor, lacrima pe-obraz mi se prelinge, as vrea sa fiu un fulg de nea - la fereastra ta sa pot zbura, chipul sa-ti privesc si-ncet sa-ti soptesc : Te iubesc, cu riscul sa ma topesc.
  • Cateodata .. desi as vrea mereu / Undeva .. desi as vrea oriunde / Cineva .. te vreau doar pe tine!
  • Chiar nu-mi pasa de ce zice lumea. Nu-mi pasa de ce zic ai mei. Nu-mi pasa de ce zic prietenii. Te vreau, te doresc, cu tine vreau sa traiesc, zi de zi sa-ti spun Te iubesc !
  • Sa te sarut - Asta vreau! / Sa te alint - Asta vreau! / Doar pe tine - Tu esti ceea ce vreau! :x
  • Crezi in dragostea la prima vedere sau trebuie sa revin ?
  • Mi te-ai lipit de suflet, ca un timbru de-o scrisoare. Oricat as incerca, nu te pot dezlipi - inima ma doare ! :(
  • Daca as mai avea dreptul la o singura gura de aer, mi-as tine respiratia pana ajung la tine ca sa-ti pot spune inca odata TE IUBESC ! (chiar si cu riscul de a muri) >:D<>
Sper ca v-au placut aceste SMS de dragoste frumoase atat voua cat si celor care le-au primit! Daca stiti si voi alte mesaje de dragoste frumoase precum acestea, va rog sa lasati comentarii si sa ni le spuneti si noua! Suntem foarte curiosi !!







Articole similare:




5 comentarii:

  1. buna. stii cumva si vreun portal de trimis sms-uri for free?

    RăspundețiȘtergere
  2. Am stiut unul dar nu mai imi aduc aminte adresa.. Eu am o gramada de sms gratis de la orange si nu reusesc sa le consum =) asa ca nu prea am nevoie de alte site-uri :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Te-am nominalizat la blog of the year 2012:
    http://wintericemagic.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte frumos TE IUBESC ENORM COSMIN

    RăspundețiȘtergere